Antena Meniu Search
x

Video Strania moarte a unui bărbat din Timiş. Ar fi fost ucis de cerbul pe care l-a crescut de mic. Soţia victimei: Foarte dureros, să aibă aşa o moarte

Un cerb este suspectul principal în strania moarte a unui bărbat din Timiş. Criminaliştii au făcut o descoperire uluitoare - victima, găsită la marginea unei păduri, avea pe corp răni provocate de coarne puternice şi ascuţite. Bărbatul ar fi fost ucis de un cerb pe care l-a crescut de mic, iar motivele atacului sunt inexplicabile. 

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 19:18

Vezi și

Criminaliştii au studiat zona atacului până târziu în noapte, în localitatea Soca, la o oră de Timişoara. Îi intrigau rănile de pe corpul victimei. Bărbatul de 55 de ani a fost descoperit fără suflare în apropierea unei păduri de soţia lui, care plecase să îl caute, îngrijorată că omul nu se mai întorcea de la serviciu.

Soţia bărbatului ucis: L-am sunat şi pe el, nu mai ştiu câte apeluri. Peste 20 de apeluri. Foarte dureros, să aibă aşa o moarte de... nu ştiu, crudă.

Când au venit poliţiştii, au găsit un cerb ascuns în lanul de porumb din apropierea locului unde zăcea bărbatul mort. Devenit suspect principal, animalul a fost împuşcat. Colegii victimei cred că omul ar fi fost ucis chiar de un pui de cerb pe care îl crescuse după ce îl găsise rănit în pădure. Avea doar câteva zile.

Îngrijitor la fermă: L-am pus în pădure în liberate şi nu ştim. O fi ăla, o fi venit din pădure. Noi am îngrijit acum opt ani un cerb mic, fătat de trei zile. L-am crescut un an şi l-am pus în libertate când s-a vindecat. Eu am fost cu el la medic veterinar, era muşcat.

Pe acelaşi subiect

Biologii şi vânătorii încearcă să găsească explicaţii pentru acest caz extrem de rar. Cerbii atacă omul foarte rar, dar toamna, când îşi caută pertenere, pot să devină violenţi.

Georgică Botușan, vânător: În perioada împerecherii, cerbii devin mai agitaţi. Devin periculoşi pentru om. Asta se manifestă mai ales la cerbii care au fost crescuţi în captivitate sau crescuţi de om. Că ei nu se îndepărtează de locul unde au fost crescuţi.

La maturitate un cerb ajunge la 300 de kilograme. Numai coarnele lui cântăresc 12 kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Strania moarte a unui bărbat din Timiş. Ar fi fost ucis de cerbul pe care l-a crescut de mic. Soţia victimei: Foarte dureros, să aibă aşa o moarte