Antena Meniu Search
x

Video Un cerb de numai un an, care a poposit într-un cartier din Braşov, a fost salvat de o echipă de intervenţie. Animalul se rătăcise printre blocuri

În Braşov, nu doar urşii ies la plimbare printre oameni. Departe de pădure şi parcă dornic să cunoască civilizaţia, un cerb tânăr a poposit într-un cartier din oraş. În vârstă de numai un an, cerbul a ajuns în zona gării din Braşov, chiar pe terenul unui fost depou CFR.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 07:31

Vezi și

După ce a alergat bulversat câteva minute, a atras atenţia oamenilor care au alertat autorităţile. A fost prins şi apoi eliberat în pădure. Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au fost sesizați, miercuri, că a apărut un cerb în zona fostului depou CFR, de pe strada Lacrămioarelor din Brașov.

"Animalul sălbatic a fost tranchilizat, i s-au oferit îngrijiri medicale și a fost eliberat în zona pădurii din Noua'', spun reprezenții Jandarmeriei Brașov.

Pentru prinderea cerbului au colaborat reprezentanții Regiei Publice Locală a Pădurilor Kronstadt și specialiștii din cadrul Primăriei municipiului Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un cerb de numai un an, care a poposit într-un cartier din Braşov, a fost salvat de o echipă de intervenţie. Animalul se rătăcise printre blocuri