Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Străzile Craiovei, invadate de "uriaşi". Timp de o săptămână, oraşul va deveni "locul de joacă" al păpuşilor supradimensionate

Craiova s-a transformat, zilele acestea, într-un veritabil tărâm magic al animației, un loc unde imaginația a prins viață. Personajele din desene animate sau din cărţile de poveşti au îmbrăcat cele mai frumoase costume, pentru o întâlnire importantă cu micii lor admiratori.

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 12:03

Personajele şi-au făcut intrarea printr-o paradă fascinantă, în cadrul unei noi ediţii a Festivalului Puppets Occupy Street. "Să vină la spectacolele festivalului, la concertele festivalului, atelierele festivalului, sunt minunate. Timp de opt zile, Craiova este o poveste". 

Păpușile supradimensionate vor aduce la viață tema de anul acesta şi anume Steampunk, un subgen al științifico-fantasticului și ficțiunii speculative. A fost pe placul tuturor, indiferent de vârstă. Evenimentul internaţional a adus, anul acesta, peste 150 de artişti şi companii de teatru din 15 ţări, precum Franța, Spania şi Canada. "Oamenii sunt incredibili. Tot oraşul a fost foarte calm, de-a lungul zilei, iar la ora nouă, toată lumea de pe stradă era foarte bucuroasă şi petrecea şi e incredibil. Chiar a fost multă energie".

"Noutatea este, după cum vedeţi în spatele nostru, avem video mapping, avem spectacol la înălţime, venit tocmai din Marea Britanie, avem spectacole itinerante, avem spectacole cu foc, avem lansări de carte, expoziţii"Geo Dinescu, organizator.

Vezi și

În plus, festivalul din acest an nu se limitează doar la spectacol. Pe tot parcursul evenimentului, se vor strânge donaţii pentru a sprijini copiii defavorizaţi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Străzile Craiovei, invadate de "uriaşi". Timp de o săptămână, oraşul va deveni "locul de joacă" al păpuşilor supradimensionate