Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Streamer-ul IShowSpeed, cu 26 de mil. de abonaţi pe Youtube, e în România. S-a plimbat prin Ferentari şi a mâncat mici la Obor

IShowSpeed, unul dintre cei mai în vogă streameri americani, cu peste 26 de milioane de abonaţi pe Youtube, se află în România. Îmbrăcat într-un tricou al naţionalei, influencerul a mers prin Ferentari, a vizitat Casa Poporului și Piața Obor, videoclipul lui fiind urmărit live de peste 100.000 de oameni. 

de Marina Dinu

la 12.07.2024 , 15:42

Streamer-ul IShowSpeed, cu 26 de mil. de abonaţi pe Youtube, e în România. S-a plimbat prin Ferentari şi a mâncat mici la Obor Streamer-ul IShowSpeed, cu 26 de mil. de abonaţi pe Youtube, e în România. S-a plimbat prin Ferentari şi a mâncat mici la Obor - Captură Youtube IShowSpeed

Darren Watkins Jr., cunoscut sub numele de IShowSpeed, este unul dintre cei mai populari youtuberi din lume. A ajuns astăzi în România pentru festivalul de muzică Beach, Please de la Costineşti, însă înainte să meargă pe litoral a vizitat şi Capitala. 

Îmbrăcat într-un tricou al naţionalei României, streamerul a colindat Bucureştiul, din cartierul Ferentari şi până la faimosul Therme. S-a jucat fotbal cu copiii, a vorbit cu mai mulţi români pe stradă şi s-a întâlnit cu zeci de fani. Totul a fost transmis live, pe Youtube, pe canalul IShowSpeed. 

Dornic să experimenteze cultura românească, tânărul de 19 ani a mers prin mai multe locuri ale Capitalei, începând cu o vizită în Ferentari, acolo unde a interacţionat cu comunitatea, a dat autografe şi a făcut zeci de poze. A trecut pe la Palatul Parlamentului şi a ajuns şi la Piaţa Obor, unde a încercat faimoşii mici, despre care a spus că sunt delicioşi. În final, şi-a încheiat live-ul la Therme.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este IShowSpeed

IShowSpeed este un creator de conținut digital și streamer foarte popular, cunoscut în special pe platformele YouTube și Twitch. El a câștigat faima prin transmisiunile sale live și videoclipurile sale pline de energie, în care joacă jocuri video, interacționează cu fanii și creează diverse tipuri de conținut de divertisment.

A început să posteze pe YouTube în 2016, dar și-a câștigat notorietatea în 2021, când conținutul său a început să atragă un public mai larg. Stilul său unic, marcat de entuziasmul debordant și reacțiile exagerate, l-a ajutat să se diferențieze de alți creatori de conținut. Videoclipurile sale includ de obicei jocuri populare precum FIFA, Fortnite și Five Nights at Freddy's.

Marina Dinu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Streamer-ul IShowSpeed, cu 26 de mil. de abonaţi pe Youtube, e în România. S-a plimbat prin Ferentari şi a mâncat mici la Obor