Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât a costat ultima cameră la o pensiune din Costineşti înainte de festivalul Beach, Please 2024. "Locuri nu mai sunt"

Festival după festival. Aşa arată vara la mare. Distracţia s-a mutat astăzi la Costineşti, unde începe cel mai mare eveniment de muzică urbană din Sud-Estul Europei: Beach, Please 2024. Odată cu turiştii a venit însă şi aglomeraţia între staţiunile de pe litoral. 

de Cristina Niță

la 10.07.2024 , 21:56

Pentru cei care au vrut să ajungă în Costineşti cu maşina sau autocarul, drumul s-a dovedit a fi un adevărat test al răbdării. A fost bară la bară. De dragul distracţiei, turiştii nu s-au uitat la bani. Odată cu evenimentul şi preţurile la cazare au explodat. 

"Locuri disponibile nu mai sunt, gradul de ocupare este 100%. Pe măsură ce telefoanele au început să sune tariful a crescut. Ultima cameră a fost în jur de 1.800 de lei pe noapte", a declarat Diana Ungureanu, manager pensiune.

"În Eforie, dar încercăm să ne găsim pe aici, prin jur, daca nu tot în Eforie. Se găseşte, dar la 1.000 de lei pe persoană", spune un tânăr. "Acum în ultima vreme au crescut preţurile. Dar amintirile conteaza, de aici", adaugă o fată.

Vezi și

Travis Scott este cap de afiş la Beach, Please

Pe acelaşi subiect

Cei mai mulţi tineri au ajuns deja la cazare şi se pregătesc de distracţie. Peste 200 de artişti sunt aşteptaţi la festivalul din Costineşti. Travis Scott este cap de afiş. Fiind un eveniment atât de mare autorităţiile au luat măsuri pentru siguranţa petrecăreţilor. 

"În perioada festivalului, peste 280 de jandarmi vor acţiona zilnic fiind pregătiţi să intervină în situaţia apariţiilor încălcării ale normelor legale", a declarat Atanase Cocea, de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis.

Festivalul Beach Please are loc până duminică. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Reușiți să limitați accesul copilului la ecrane?
Observator » Evenimente » Cât a costat ultima cameră la o pensiune din Costineşti înainte de festivalul Beach, Please 2024. "Locuri nu mai sunt"