Antena Meniu Search
x

Video Adrian a plătit cu viaţa pentru o glumă proastă. A fost lovit până la moarte şi abandonat în curtea unei biserici. Filmul unei crime din răzbunare

Presupusul criminal al bărbatului găsit mort în curtea unei biserici din Sibiu a fost prins. Individul de 28 de ani şi-ar fi bătut victima cu o bâtă până la moarte. Motivul? Unul şocant - aceasta s-ar fi legat de iubita lui, pe stradă. Acum tânărul riscă până la 25 de ani de închisoare. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.06.2024 , 08:52

Presupusul criminal al bărbatului găsit mort în curtea unei biserici din Sibiu a fost ridicat de poiţişti dintr-o locuinţă din acelaşi oraş. 

Potrivit procurorilor, agresiunea s-a petrecut vineri seară la ora 22. Suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat de 28 de ani din judeţul Vâlcea, care locuieşte fără forme legale în Sibiu. Este cercetat penal pentru omor şi a fost reţinut. 

Adrian a plătit cu viaţa pentru o glumă proastă

Vezi și

"Din probele administrate până în prezent rezultă că în seara de 21 iunie, în jurul orei 22, pe fondul unui conflict spontan, fără ca cei doi să se cunoască, inculpatul a aplicat victimei mai multe lovituri cu o bâtă în zone vitale ale corpului, lovituri care au cauzat decesul", spune Mihaela Ruginosu, primprocuror adjunct Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu.

Pe acelaşi subiect

Scandalul între cei doi ar fi pornit de la o remarcă nepotrivită pe care victima ar fi făcut-o la adresa iubitei criminalului. 

"Îi era gura numai într-una, ştii? Când era beat nu-i mai tăcea gura. S-a luat de nevastă-sa. Sau cine a fost. După aceea a venit şi ne-a dat", spune un prieten al victimei.

De bătaie n-au scăpat nici cei doi amici de pahar ai victimei. În cele din urmă, cei doi amici au reuşit să fugă, lăsându-şi în urmă prietenul grav rănit. Din păcate, niciunul nu s-a gândit să cheme ambulanţa sau poliţia. Aşa că trupul neînsufleţit al bărbatului de 40 de ani a fost descoperit întâmplător de un trecător, în curtea unei biserici ortodoxe din Municipiul Sibiu.

"În ciuda eforturilor echipajelor medicale, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestuia", spune Elena Welter, IPJ Sibiu.

Dacă se dovedeşte că este vinovat, tânărul de 28 de ani riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Adrian a plătit cu viaţa pentru o glumă proastă. A fost lovit până la moarte şi abandonat în curtea unei biserici. Filmul unei crime din răzbunare