Antena Meniu Search
x

Student al Academiei Forţelor Terestre Sibiu, prins cu droguri. Plicuri cu metamfetamină ar fi fost găsite în dulapul său

Academia Forţelor Terestre Sibiu a sesizat DIICOT, în legătură cu un posibil caz de deţinere de droguri de către un student din anul II. Studentul, cercetat şi în alte dosare, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 18:29

Student al Academiei Forţelor Terestre Sibiu, prins cu droguri. Conducerea a sesizat DIICOT
Student al Academiei Forţelor Terestre Sibiu, prins cu droguri. Conducerea a sesizat DIICOT - www.armyacademy.ro

Conducerea Academiei Forţelor Terestre (AFT) a sesizat, vineri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizaţională şi Terorism Sibiu, în legătură cu un posibil caz de deţinere de droguri de către un student din anul II.

AFT a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că, în urma unui control ordonat de comandantul AFT în spaţiile în care sunt cazaţi studenţii, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conţineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu, care s-au deplasat la faţa locului. 

”În anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deţinere şi consum de substanţe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti a clasat cauza în martie 2022. Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis, pentru deţinere şi consum de marijuana”, a precizat unitatea.  

Conducerea Academiei Forţelor Terestre a transmis, totodată, că ”manifestă toleranţă zero în toate situaţiile care implică deţinerea sau consumul de substanţe interzise şi va lua toate măsurile legale permise de legislaţie, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate de lege”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Student al Academiei Forţelor Terestre Sibiu, prins cu droguri. Plicuri cu metamfetamină ar fi fost găsite în dulapul său