Antena Meniu Search
x

Video Student din Timişoara, intoxicat cu vaporii dezinsecţiei din cămin. A sunat speriat la 112, după ce nu mai putea respira

Incident grav într-un complex studenţesc din Timişoara!  Un tânăr s-a intoxicat în camera de cămin cu substanţele chimice folosite la dezinsecţia efectuată în imobil. Din primele informaţii, se pare că studentul a adormit şi nu a simţit din timp mirosul. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 02.08.2023, 13:56

Vezi și

Tânărul cel mai probabil a suferit un atac de panică. Acesta spune că dormea şi nu a auzit când cei de la administraţia căminelor i-au bătut în uşă. Locuia acolo de puţin timp şi nu aflase toate detaliile administrative.

Cert e că acel cămin era închis, lucru anunţat, iar până astăzi la ora 17 se fac lucrări de dezinsecţie şi deratizare. La un moment dat s-a trezit şi a văzut un fum dens pe scară şi a simţit un miros înţepător.

A sunat la 112 după ce nu mai putea respira

Şi-a sunat mama prima dată, căreia i-a spus că nu poate respira, iar femeia speriată a sunat la 112 şi l-a încurajat şi pe el să facă acelaşi lucru. La faţa locului au venit de urgenţă mai multe echipaje SMURD dar şi un CBRN, pompierii s-au echipat şi aşa au reuşit să ajungă până la etajul 3 al căminului, iar cu o mască de oxigen pe faţă l-au scos pe tânăr din imobil şi l-au predat cadrelor medicale pentru mai multe investigaţii.

Important de menţionat, măsurătorile echipajului CBRN nu au înregistrat valori peste limitele normale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Student din Timişoara, intoxicat cu vaporii dezinsecţiei din cămin. A sunat speriat la 112, după ce nu mai putea respira