Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Student român, executat în garajul părinţilor săi din SUA! Prietenul băiatului povesteşte scene şocante: "L-au împuşcat în cap!" (Video)

Sorin Cătălin Farcaş, un tânăr român în vârstă de 19 ani, a fost executat în garajul părinţilor săi din Huber Heights, Daytona, statul american Ohio. Băiatul a murit pe loc, fiind împuşcat în cap.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 11:42

Sorin Cătălin Farcaş, un tânăr român în vârstă de 19 ani, a fost executat în garajul părinţilor săi din Huber Heights, Daytona, statul american Ohio. Băiatul a murit pe loc, fiind împuşcat în cap.

Nenorocirea a avut loc în dimineaţa zilei de 28 mai, în jurul orei 3.00.

Cel care a anunţat Poliţia a fost prietenul lui Sorin. Tânărul a sunat la 911 anunţând că amicul lui a fost împuşcat în cap.

Articolul continuă după reclamă

"Dumnezeule, prietenul meu a fost împuşcat în cap. Sunt foarte speriat!", le-a spus la telefon băiatul.

"Prietenul tău nu mai poate fi ajutat?", a întrebat dispecerul.

"A murit! L-au împuşcat în cap!", a venit imediat răspunsul. 

Tânărul de 19 ani era din Dej, dar trăia cu familia în Dayton, Ohio.

Sergentul Brad Reaman, de la Poliţia din Huber Heights, a declarat pentru daytondailynews.com că Sorin şi prietenul lui se aflau ambii în garaj în momentul în care un bărbat s-a apropiat. Farcaş a fost executat, apoi atacatorul s-a urcat într-o maşină şi a fugit.

Până la această oră, suspectul nu a fost încă identificat.

Sorin a fost pronunţat decedat la 10 minute după ce un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului.

Sergentul Reaman spune că zona unde a avut loc asasinatul este una liniştită. Omul legii se declară însă îngrijorat de faptul că, în ultimele zece zile, în cartier au fost raportate patru incidente violente.

Sorin Farcaş s-a înscris în această primăvară la Colegiul Sinclair, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei de învăţământ.

Înainte, Sorin a colaborat cu Institutul Tehnologic al unei şcoli din Miami. Studenţii care au această colaborare câştigă credite pentru a obţine bursa Colegiului Sinclair.

Sorin, alături de tatăl lui, Craig Coe

"Facultatea, studenţii şi staff-ul colegiului îşi exprimă condoleanţe familiei Farcaş", a mai declarat purtătorul de cuvânt al Colegiului.

Într-un mesaj postat pe Facebook, în 29 mai, Cristina Rivera, sora băiatului, a scris că întreaga familie este în stare de şoc şi caută un răspuns pentru ce s-a întâmplat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Student român, executat în garajul părinţilor săi din SUA! Prietenul băiatului povesteşte scene şocante: "L-au împuşcat în cap!" (Video)