Antena Meniu Search
x

O studentă din Târgu Jiu, revenită recent din Italia, a leşinat la cursuri fiind suspectă de îmbolnăvire cu coronavirus

O studentă de la Universitatea Constantin Brâncuşi, din Târgu Jiu, a leşinat luni, la cursuri, după ce a petrecut o săptămână în Italia, devenind astfel suspectă de îmbolnăvire cu coronavirus.

de Redactia Observator

la 24.02.2020, 18:54

Studenta s-a întors recent din Italia, ţară afectată serios de epidemia de coronavirus
Studenta a leşinat în incinta Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu - Facebook Universitatea Constantin Brancusi
  • O studentă din Târgu Jiu, revenită recent din Italia, a leşinat la cursuri
  • Studenta este ţinută sub observaţie de medici, fiind suspectă de îmbolnăvire cu coronavirus

O studentă de la Universitatea Constantin Brâncuşi, din Târgu Jiu, a leşinat luni, la cursuri, după ce a petrecut o săptămână în Italia, devenind astfel suspectă de îmbolnăvire cu coronavirus.

Tânăra s-a prăbuşit în faţa colegilor, care au alertat reprezentanţii unităţii de învăţământ, medicul universităţii acordându-i primul ajutor.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital şi a recunoscut că s-a întors sâmbătă după o aproximativ o săptămână petrecută în Italia, tocmai în Lombardia, zona cea mai afectată de epidemia de coronavirus.

Deocamdată studenta prezintă doar simptome de gripă, însă va fi ţinută sub observaţie de medici şi, în funcţie de evoluţia stării ei de sănătate, vor lua o decizie, fiind aşteptat ca marţi să se afle exact dacă are sau nu coronavirus.

Din cauza acestui incident, reprezentanţii Universităţii au anunţat că suspendă întreaga activitate pentru o săptămână, iar sediul universităţii va intra într-un amplu proces de dezinfecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O studentă din Târgu Jiu, revenită recent din Italia, a leşinat la cursuri fiind suspectă de îmbolnăvire cu coronavirus