Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Studenții din Complexul Grozăvești stau de trei zile fără apă caldă și căldură: 'Ne spălăm la rude'

Studenții care locuiesc în căminele din Complexul Studențesc Grozăvești stau de trei zile fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii RADET care va fi rezolvată... în timp.

de Redactia Observator

la 10.11.2018 , 09:59

Complexul Grozăvești a rămas fără apă caldă din cauza unei avarii RADET Studenții din Complexul Grozăvești stau de trei zile fără apă caldă și căldură - Observator

Studenții care locuiesc în căminele din Complexul Studențesc Grozăvești stau de trei zile fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii RADET care va fi rezolvată... în timp.

Totul a început pe 9 noiembrie, atunci când căminele au rămas fără apă caldă și căldură, iar studenții au fost informați, printr-un afiș, că totul se datorează unei avarii RADET.

"Sunt un student din provincie care locuiește în căminele Universității din București. Vă cer ajutorul pentru că de trei zile în Campusul Universitare Grozăvești nu există apă caldă. După ce că sunt condițiile cum sunt, acum am rămas și fără apă caldă", ne-a declarat unul dintre studenți.

Articolul continuă după reclamă

Din cauza acestei avarii, studenții au fost nevoiți să apeleze la ajutorul rudelor și prietenilor care locuiesc în București pentru a putea face un duș.

"Este penbil să mergem să facem baie pe la rude și prieteni. Conducerea a pus astăzi un afiș prin care spune că se va remedia în cel mai scurt timp, dar nu există un termen. Ar putea să dureze foarte mult", ne-a explicat studentul din campusul Grozăvești.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Studenții din Complexul Grozăvești stau de trei zile fără apă caldă și căldură: 'Ne spălăm la rude'