Antena Meniu Search
x

Video Studentul care a dansat manele pe mașina de poliție a ajuns de pe TikTok în arest

Teribilismul l-ar putea costa libertatea pe un tânăr student care s-a filmat în timp ce dansa manele pe maşina de poliţie. Mândru de el, a mai încărcat şi clipul pe internet. Agenţii l-au văzut şi au pornit în căutarea lui. Acum l-au ridicat pentru audieri.  

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 06.05.2022, 21:57

Vezi și

S-a urcat cu picioarele pe maşina de poliţie. Aşa s-a făcut remarcat un student din Braşov, în faţa colegilor săi din căminele studenţeşti. Distracţia nu e distracţie dacă nu o văd şi alţii. Aşa că a filmat întregul moment şi apoi l-a distribuit pe reţelele de socializare. 

Poliţiştii din Brașov au fost, însă, mai generoşi şi au plusat cu un dosar penal

Nadia Olarul, IPJ Braşov: Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "tulburarea ordinii și liniștii publice" și "distrugere".

Şi reprezentanţii Universităţii Transilvania din Braşov au început propria anchetă. 

Ioan Abrudan, rector Universitatea "Transilvania" Brașov: Se pare că este student, deocamdată din informaţiile pe care le avem nu ar fi un student care este cazat în cămin. Vom aplica regulamentele în vigoare. Să nu uităm, totuşi, că este vorba despre persoane adulte şi trebuie să-şi asume fiecare responsabilitatea pentru ceea ce face.

Clipul a fost şters de pe reţelele de socializare, dar poliţia l-a găsit pe tânărul teribilist şi l-a chemat să dea explicaţii. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost dus la audieri şi îşi va petrece următoarele 24 de ore în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Studentul care a dansat manele pe mașina de poliție a ajuns de pe TikTok în arest