Antena Meniu Search
x

Video Studentul care şi-a incendiat profesorul ar putea fi cercetat pentru tentativă de omor. L-a stropit cu spirt şi i-a dat foc

Incident şocant la Universitatea Ovidius din Constanţa. Supărat că ar fi picat de două ori acelaşi examen, un student la Matematică în ultimul an i-a dat foc profesorului în sala de curs şi i-a blocat uşa. Apoi a fugit dar a fost prins şi dus la secţie pentru audieri. Profesorul a avut noroc: a scăpat doar cu o rană minoră la picior.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 27.06.2024 , 20:13

El e individul de 22 de ani, student în ultimul an la Matematică, care şi-a incendiat profesorul în sala de curs după examen. A luat foc când a primit nota 4. S-a răzbunat pe loc pe profesorul de 70 de ani.

Tânărul s-a enervat pentru că a picat un examen 

Studentul a venit la facultate pentru restanţă, moment în care s-a înfuriat. L-a stropit cu spirt pe profesor în sala de clasă, apoi i-a dat foc. După, a ieşit din încăpere şi a blocat uşa pe din afară. O profesoară a auzit hărmălaia şi a mers să vadă ce s-a întâmplat. Când a ajuns la locul incidentului, studentul fugise.

Vezi și

A fost prins de poliţişti în scurt timp şi luat la secţie pentru audieri. Deşi e încătuşat şi flancat de agenţi, continuă să îşi reverse furia, dar pe jurnalişti.

Pe acelaşi subiect

N-a scăpat nepedepsit. Pentru limbajul obscen în spaţiul public a primit o mie de lei amendă.

Tânărul i-a pus gând rău cadrului didactic pentru că i-a pus nota 4 la un examen restant.

Conducerea Universităţii Ovidius din Constanţa, şocată de incident

"A ieşit din sală, a ţinut uşa tocmai ca profesorul să fie cât mai rău vătămat. Din fericire, lichidul nu a ajuns în zona feţei pentru că s-ar fi produs dezastru. Domnul profesor şi-a stins, imediat după ce studentul a fugit, micul incendiu pornit la baza piciorului", a spus Alexandru Bobe, prorectorul Universității Ovidius Constanța.

Profesorul s-a ales cu arsură la picior, dar este în afara oricărui pericol. Conducerea universităţii crede că studentul şi-a premeditat fapta.

"El venise pregătit pentru gestul acesta. Şi-a dat seama că nu poate promova şi a vrut să se răzbune. Vom propune exmatricularea fără drept de înmatriculare a studentului respectiv", a mai declarat a spus Alexandru Bobe, prorectorul Universității Ovidius Constanța.

Surse Observator spun că tânărul ar putea fi cercetat pentru tentativă de omor.

Agresivitatea în şcoli a devenit un fenomen scăpat de sub control la noi în ţară. Aproape 10.000 de acte de violenţă sunt înregistrate în fiecare an, potrivit Ministerului Educaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Studentul care şi-a incendiat profesorul ar putea fi cercetat pentru tentativă de omor. L-a stropit cu spirt şi i-a dat foc