Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Studiu: Sănătatea mintală la locul de muncă, ignorată de mulţi angajatori. Peste 30% dintre angajaţii români au simptome de stres din cauza serviciului

Locul de muncă a devenit o corvoadă pentru tot mai mulți angajați. Îngrijorător este că mulți ajung inclusiv să renunțe la activități esențiale din cauza job-ului. Sunt concluziile unui studiu recent.

de Diana Severin

la 09.10.2024 , 09:35

Peste 30% dintre angajații din România amână unele dintre cele mai importante activități, cum ar fi mesele, vizitele la medic, dar și evenimentele de familie. De asemenea, mulți dintre ei susțin că nu discuta niciodată despre sănătatea mintală cu echipele lor. Studiul mai arată că cei care și-au ales muncă din necesitate, experimentează simptome clare de stres, în comparație cu cei care și-au ales muncă din necesitate. Angajatorilor le este recomandat să creeze trainguri pentru manageri pentru a ști cum să rezolve astfel de probleme in echipele lor.

Vezi și
Diana Severin Like

Îmi place să descopăr și să cunosc oameni, istorii și locuri. Fiecare poveste mă inspiră, iar curiozitatea este cea care mă motivează să merg mai departe.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Studiu: Sănătatea mintală la locul de muncă, ignorată de mulţi angajatori. Peste 30% dintre angajaţii români au simptome de stres din cauza serviciului