Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Suferinţă cruntă pentru trei fraţi de 9,10, şi 14 ani, din Sălaj. Au fugit de acasă, după ce părinţii lor s-au îmbătat mangă. N-au mai putut să-i vadă aşa

Caz cutremurător la Sălaj. Trei copii au fugit de acasă, după ce părinţii lor s-au îmbătat pentru a nu mai ştie nimeni câta oară. 

de Redactia Observator

la 05.11.2017 , 12:55

Alertă în Sălaj. 3 fraţi de 9,10, şi 14 ani, au fugit de acasă, după ce părinţii lor s-au îmbătat mangă. Părinţii habar n-aveau cum erau îmbrăcaţi

Caz cutremurător la Sălaj. Trei copii au fugit de acasă, după ce părinţii lor s-au îmbătat pentru a nu mai ştie nimeni câta oară. 

Cei trei copii sunt fraţi şi au fugit de acasă sâmbătă dimineaţă, după ce părinţii lor consumaseră o cantitate impresionantă de alcool. Au vârste între 9, 10 si 14 ani şi cel mai probabil au plecat ori de frică, ori de necaz.

Părinţii lor ar fi alcoolici, spun localnicii, fiind mai tot timpul beţi. Azi, după ce s-au trezit din beţie, au constatat că cei trei copii nu mai sunt acasă.

Articolul continuă după reclamă

Întrebaţi de poliţişti detalii despre ce poartă micuţii, niciunul dintre parinti a fost in stare sa spuna cu ce sunt imbracati copiii. A fost anuntata protectia copilului de catre politie. Poliţiştii au demarat imediat căutările şi i-au găsit pe micuţi. O anchetă socială a fost declanşată de autorităţi, pentru a vedea dacă locul copiilor mai este sau nu în acea casă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Suferinţă cruntă pentru trei fraţi de 9,10, şi 14 ani, din Sălaj. Au fugit de acasă, după ce părinţii lor s-au îmbătat mangă. N-au mai putut să-i vadă aşa