Antena Meniu Search
x

Video "Sunaţi la Poliţie!" O melodie pe telefon, motivul bătăii crunte de azi noapte, între oameni ai străzii din Constanţa

Imagini cu puternic impact emoţional au fost filmate noaptea trecută pe un bulevard din Constanţa. Un individ a lovit cu brutalitate o femeie şi un bărbat până i-a pus la pământ. Martorii scandalului au sunat la 112 şi au reuşit să ţină agresorul pe loc până la venirea poliţiştilor. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 11.04.2024, 14:46

Vezi și

Telefonul meu! 

Sunaţi la Poliţie!

Stai acolo, stai acolo!

Bătăuşul a continuat să fie agresiv şi cu poliţiştii care, până la urmă, au reuşit să-l încătuşeze. Tot scandalul din stradă ar fi pornit din cauza... unui telefon. 

Pe acelaşi subiect

Scenele şocante s-au petrecut pe Bulevardul Tomis, aseară, în jurul orelor 22.00. Un bărbat recalcitrant, în vârstă de 37 de ani, ar fi împins un bărbat şi o femeie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, dar şi pe baza agresiunii. Cele două victime au căzut ca secerate pe asflat. Mai grev este că pe bulevard circulau maşini, însă nimeni nu a oprit. Martorii îngroziţi au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii constănţeni, dar mai multe ambulanţe.

De la ce a plecat scandalul: Victimele au încercat să schimbe melodia de pe telefonul agresorului

Se pare că cei trei se cunoşteau, erau oameni ai străzii, iar conflictul ar fi pornit din cauza unei melodii, pe care victimele ar fi încercat să o schimbe de pe telefonul agresorului, după care nu i-au mai înaintat acestuia aparatul. 

Poliţiştii l-au încătuşat pe agresor, l-au dus la secţie, iar victimele au fost transportate la spital, unde au stat aproximativ 20 de minute, refuzând internarea. În acest moment, oamenii legii continuă cercetările, însă victimele nu au depus nicio plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Sunaţi la Poliţie!" O melodie pe telefon, motivul bătăii crunte de azi noapte, între oameni ai străzii din Constanţa