Antena Meniu Search
x

Două persoane au murit, iar un copil este în stare gravă, după ce două mașini s-au ciocnit pe un drum din Buzău

Două persoane au murit, miercuri, după impactul dintre două mașini, în localitatea Scutelnici, județul Buzău. Un copil de 11 ani, rănit grav în urma accidentului, a fost preluat cu elicopterul SMURD.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 17:18

Potrivit Poliției Buzău, accidentul a avut loc pe un drum județenean, în localitatea Scutelnici. Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea mașina dinspre localitatea Scutelnici către Brădeanu, un șofer în vârstă de 68 de ani, din Prahova a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus dinspre Cotorca spre Pogoanele, de către un șofer în vârstă de 33 de ani, din Brăila, scrie Mediafax.

Două persoane au murit pe loc

„Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager al șoferului de 33 de ani, un minor de 11 ani, din Brăila care a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale și decesul a două persoane, șoferul din Prahova și pasagera acestuia, o femeie în vârstă de 64 de ani, din același județ”, au transmis reprezentanții Poliției Buzău.

În acest caz a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două persoane au murit, iar un copil este în stare gravă, după ce două mașini s-au ciocnit pe un drum din Buzău