Antena Meniu Search
x

Video "Sunt radiaţii, ne putem îmbolnăvi!" Săteni din Buzău, speriaţi de antena 5G. Nu mai au somn de când au aflat că în comuna lor se construieşte un releu de telefonie

Localnicii unei comune din Buzău nu au somn de când au aflat că se construieşte un releu de telefonie despre care s-a zvonit că ar beneficia de tehnologia 5G, nocivă, după cum spun ei. Astfel, comuna s-a împărţit în două tabere, iar în cea a celor care se opun vehement se află şi preotul satului, care şi-a făcut curaj şi s-a dus să îi ceară socoteală primarului. De aici şi până la scandal nu a fost decât un pas. 

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 11:08

Vezi și

Preot: Aţi reuşit să divizaţi comuna, ca să zic aşa, pentru că iată-ne în două tabere. 

În partea dreaptă preotul, iar în cealaltă, chiar edilul din Ţinteşti, care s-a trezit în faţa primăriei cu zeci de săteni nemulţumiţi de faptul că sub nasul lor se construieşte un releu de telefonie. 

Preot: Aţi promis că veţi face tot ce vă stă în putere ca să opriţi instalarea antenei. S-a lucrat în continuare, deci se merge pentru construirea acestei antene, care este nocivă şi pentru partea dumnneavoastră. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Încolţit de săteni, primarul a încercat să le ofere o explicaţie de faţă cu oamenii legii, prezenţi şi ei la dezbatere

Primar: Tot satul Ţinteşti, am mers din poartă în poartă, s-au înştiinţat oamenii. 

Revolta primei tabere vine după ce s-a început instalarea releului la doar câţiva metri de primărie şi de câteva locuinţe  Cei mai mulţi localnici cred că antena le va afecta sănătatea.

Femeie: Sunt radiaţii...Ne putem îmbolnăvi

Oamenii spun că simt deja primele simptome

Mai mult, la scurt timp după începerea lucrărilor oamenii spun că simt deja primele simptome.

În cealaltă tabără sunt cei care cred că o antenă 5 G ar fi chiar neceasară în satul lor.

Sătean: Nu avem semnalul corespunzător. Este şi nu prea este. 

Doar că antena nu este 5G, ci una obinşuită. 

Aurel Stoica, primar Țintești: Este o antena GSM, se montează pe ea până la 4G, eu am cerut să îmi dea o documentație tehnică din care să reiasa exact că este 4G şi nu 5G, că se face un mare tam-tam. Preotul este cel care instigă la această poveste: Antenele astea ne afectează, ne omoară, ne distruge creierul. 

Pentru instalarea antenei, primăria deține toate autorizațiile necesare, inclusiv cele care vizează sănătatea publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Sunt radiaţii, ne putem îmbolnăvi!" Săteni din Buzău, speriaţi de antena 5G. Nu mai au somn de când au aflat că în comuna lor se construieşte un releu de telefonie