Antena Meniu Search
x

Video Suntem fruntași într-un clasament "de bine": România, pe locul 20 în topul țărilor care se apropie de normalitate, peste Germania sau Italia

Să tot vii în România. Nu o spunem noi, ci un clasament internaţional, în care suntem, la nivel global, în topul țărilor care se apropie vertiginos de normalitate, după pandemie. De altfel, potrivit aceluiaşi studiu, țara noastră oferă și cele mai multe libertăți persoanelor vaccinate.

De Alexandra Marin la 04.07.2021, 21:52
Vezi și

Suntem, în sfârşit, fruntași într-un clasament "de bine". România e cea mai prietenoasă ţară din lume cu persoanele vaccinate şi le oferă acestora cea mai multă libertate de mişcare. De altfel, ne situăm pe locul 20 în clasamentul ţărilor care se apropie cel mai vertiginos de normalitate post-pandemie. Şi astfel ne situăm peste ţări precum Elveţia, Italia sau Germania.

Topul a fost calculat pe baza a patru criterii: procentul persoanelor vaccinate, severitatea restricţiilor, numărul locurilor disponibile în avioane, calculat comparativ cu perioada similară din 2019, și libertatea de mișcare permisă persoanelor vaccinate. 

Adrian Câciu, economist: Începe să se vadă, mai ales în zona Horeca, mai ales în zona divertismentului. Micile afaceri încep să-şi revină.

Cei care simt cel mai bine diferenţa sunt cei care călătoresc, muncesc sau trăiesc în străinătate.

România este mai relaxată decât Olanda. Olanda are o săptămână sau două de când e verde, noi suntem mult mai bine.

Doar că ne-am relaxat, deși rata de vaccinare e sub media europeană.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Suntem fruntași într-un clasament "de bine": România, pe locul 20 în topul țărilor care se apropie de normalitate, peste Germania sau Italia