Antena Meniu Search
x

Video "Suntem terminaţi!" Un băiat și-a găsit sfârșitul pe un drum din Prahova. Se întorcea de la fotbal și ar fi alunecat în fața mașinii, din cauza crampoanelor

Caz cutremurător în judeţul Prahova. Un copil de 13 ani, care avea toată viaţa în faţă şi o mulţime de visuri, şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic. Un drum banal, pe care îl făcea atât de des, a fost ultimul al vieţii. Băiatul se întorcea de la fotbal şi voia să traverseze o stradă. Cu privirea către o maşină care se apropia cu viteză, a vrut să se retragă la marginea şoselei. A alunecat, însă, şi a căzut. Autoturismul a trecut peste el, iar medicii sosiţi la faţa locului nu i-au mai putut salva viaţa. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 08:52

Vezi și

Tragedia s-a petrecut aseară, puţin după ora 20, în localitatea Poienarii Burchii. Băiatul se întorcea de la fotbal şi a vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure. Când a observat că o maşină se îndreaptă către el cu viteză, a vrut să se retragă pe marginea drumului, dar a alunecat din cauza încălţărilor. 

A alunecat că avea crampoane şi l-a luat pe sub mașină.

Suntem terminaţi...

Se juca şi a  sărit în drum şi a fost lovit. Şoferul nici nu l-a văzut când a sărit, a crezut că a făcut pană la maşină. Şi când a coborât a văzut copilul sub maşină.

Pe acelaşi subiect

Medicii s-au chinuit minute în șir să-l readucă la viață, dar a fost în zadar. "Era copil cuminte..."

Minorului i s-au aplicat manevrele de resuscitare minute în şir, însă fără rezultat.

La faţa locului a fost chemat de urgenţă şi un elicopter SMURD, însă până la sosirea acestuia, medicii de la ambulanță au declarat decesul. 

Era copil cuminte... trecea la şcoală, o ducea pe aia mică de mână mereu.

Localnicii sunt îngroziţi şi spun că în zonă se întâmplă frecvent accidente grave. 

Şoferul autoturismului, un bărbat de 51 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Suntem terminaţi!" Un băiat și-a găsit sfârșitul pe un drum din Prahova. Se întorcea de la fotbal și ar fi alunecat în fața mașinii, din cauza crampoanelor