Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Tatăl meu, sufletul meu, de ce ai plecat așa?" Muncitor român, strivit pe un șantier din Italia. Sorin a murit la spital, după 24 de ore de agonie

Tragedie într-o familie de români, în Italia. Sorin Frentoaei a murit la doar 55 de ani, în urma unui accident înfiorător, pe un șantier din Soliera, o localitate de provincia Modena. Bărbatul a fost transportat la spital, dar s-a stins a doua, lăsând în urmă o soție distrusă și doi copii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.07.2023, 12:14

Joia trecută, Sorin Frentoaei se afla pe un șantier din Soliera, în zona rezidențială din via Falcone e Borsellino, unde lucra la demontarea unei schele, după renovarea unei clădiri.

Ceilalți muncitori l-ar fi găsit pe român strivit între camionul companiei pentru care lucra și paleții pe care îi deplasa cu o macara controlată de la sol. Potrivit publicației Il Restol del Carlino, Sorin a fost transportat la spitalul Maggiore din Bologna, unde, din păcate, a murit a doua zi, aruncându-și soția și cei doi copii într-o disperare totală.

"Tatăl meu, inima mea, sufletul meu, de ce ai plecat așa?"

Sorin locuia cu familia în Italia din 1999.

Pe acelaşi subiect

"Tatăl meu, viața mea, inima mea, sufletul meu, de ce ai plecat așa? Acum?", spune printre lacrimi fiul său, Radu, în vârstă de 20 de ani. 

"Cine mai vine duminica la meciurile mele, indiferent de prezența mea în teren sau nu? Cu cine mă mai iau bătaie la table? Cine îmi va da o palmă când va trebui și o îmbrățișare când va fi nevoie? Cine, tată? Cine îmi va da exemple, îmi va povesti de experiența sa și îmi va recomanda care este calea cea corectă? Cu cine mă mai uit la meciurile lui Inter? Cu cine mă mai sfătuiesc eu măi tată, măi? Unde ești, mai tată măi? De ce m-ai lăsat așa, viața mea? Ai fost și vei fi mereu un exemplu pentru mine, datorită ție și a mamei am o educație corectă, datorită ție pot spune că am ajuns să fiu un bărbat în toată firea, și datorită ție sper că pot fi destul de puternic, așa cum erai tu, să pot să trec peste acest moment enorm de distructiv. Ești pilastrul familiei noastre, tatăl care nu a fost doar tată, dar a fost și cel mai bun prieten și frate pentru mine la bine și la greu. Niciodată nu am crezut că voi ajunge să scriu această scrisoare pentru tine, atât de solar, simpatic și pozitiv, iar acum rămâne tot doar o amintire frumoasă și mă veghezi de sus. Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi toată viața mea și vei fi mereu in gândurile mele iubitul meu tată! Sunt terminat, eu fără tine nu pot să stau, viața e nedreaptă și a luat un om extraordinar de bun care nu merita acest sfârșit atât de prematur. Te iubesc si te doresc enorm, aș da orice să te am aici. Ești viața mea și sunt mândru de tine pentru ce ai făcut", a mai scris fiul românului, pe pagina sa Facebook.

Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Tatăl meu, sufletul meu, de ce ai plecat așa?" Muncitor român, strivit pe un șantier din Italia. Sorin a murit la spital, după 24 de ore de agonie