Antena Meniu Search
x

Video "Suntem varză! Suntem terminaţi!" Polițiștii verifică dacă mama celor trei copii morți în București era acasă când a pornit incendiul

Au fost audieri până seara târziu în cazul morţii celor trei copii, găsiţi ieri dimineaţă într-o locuinţă din Bucureşti. Patul în care dormeau a ars mocnit până când n-au mai avut aer. Mama lor le-a spus anchetatorilor că s-a trezit prea târziu ca să îi salveze, dar poliţiştii verifică dacă femeia era acasă. Declaraţia ei a fost neclară în primă fază, aşa că pe dosar scrie ucidere din culpă. La Poliţia Capitalei a ajuns şi tatăl copiilor, care era plecat la muncă în Germania. 

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 08:36

Vezi și

Târziu, în noapte, mama, dar şi rudele celor trei micuţi au ieşit de la audierile făcute de criminalişti la Poliţia Capitalei.

Suie-te şi tu acolo! Haide, mă! Haide, mă!

Eraţi în casă în această dimineaţă?

Hai, gata, gata! Şi aşa suntem varză! Suntem terminaţi!

Pe acelaşi subiect

Tatăl copiilor a venit din Germania

Lângă mamă, în taxi a urcat şi tatăl copiilor, venit de urgenţă din Germania, unde era plecat la muncă. A mers de la aeroport direct la Poliţia Capitalei, unde soţia sa a fost audiată mai bine de opt ore. 

La Poliţia Capitalei a ajuns şi unchiul femeii. 

E o tragedie, vă daţi seama, trei copii!

Copii cum erau?

Bine, trăiau bine.

Mama lucrează undeva?

Nu, nu, stătea cu copii acasă. Soţul ei a fost în Germania la lucru. A venit şi el. 

Vecinii au văzut trupurile celor trei copii întinse în curtea casei

Tragedia s-a întâmplat ieri dimineaţă, când nici nu se luminase de ziuă. 

Pe la 5 jumate m-am trezit ca tipa cineva am iesit si femeia era afara si striga copiii mei copiii mei!

Vecinii au văzut trupurile celor trei copii întinse în curtea casei. Femeia le-a povestit că s-a trezit brusc, într-o cameră în care nu mai respira - în jur era numai fum, iar patul în care dormeau cele două fete şi băiatul cel mare ardea. A sărit din fotoliul unde aţipise, a scos copiii din încăpere şi a sunat la 112. Până să vină pompierii, a stins singură flăcările.

Paramedicii de la SMURD au resuscitat copiii aproape o oră.

Daniel Vasile, ISU București: Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestora.

Copiii ar fi murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

Unchiul femeii: Nu am reuşit să vorbim nimic pentru că şi ea e în stare de şoc nici ea nu ştie ce spune, acum spune ceva, imediat altceva, acum ţipă urlă şi au băgat-o în maşina de poliţie să nu vadă. Văd ca e plină de tăciuni funingine.

Copiii de 2, 3 şi 6 ani ar fi murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, spun surse din anchetă. Unul dintre ei era deja fără viaţă când au ajuns paramedicii. Mama copiilor crede că unul dintre ei s-ar fi jucat cu o brichetă, ar fi aprins ceva din cameră, iar focul a mocnit până a aprins patul. Cei care îi cunosc pe părinţi nu înţeleg cum s-a putut întâmpla nenorocirea.

Autopsia pe care o vor face azi medicii legişti ar urma să stabilească dacă cei trei copii au murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Suntem varză! Suntem terminaţi!" Polițiștii verifică dacă mama celor trei copii morți în București era acasă când a pornit incendiul