Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Super Rally: spectacol cu sute de cai putere pe Calea Victoriei. Zeci de piloţi s-au întrecut în jurul Sălii Palatului

Weekendul acesta, centrul Capitalei a fost scena unui spectacol de neuitat! Zeci de piloţi s-au întrecut în jurul Sălii Palatului, unde maşinile cu sute de cai putere au făcut spectacol în competiţia Super Rally. Deși vremea a fost de partea lor, traseul a fost plin de provocări, iar la final, doar unul a plecat acasă cu titlul de mare campion al acestei etape.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 12:35

Calea Victoriei a fost locul de întâlnire pentru 30 de piloţi. Uniți de aceeași dorință arzătoare, cele mai renumite nume din lumea curselor auto s-au aliniat la start pentru a-și demonstra măiestria în cadrul Super Rally, o competiție urbană plină de adrenalină și spectacol.

Spectacol cu sute de cai putere

"E o zi superbă la Super Rally. Suntem în inima Bucureştiului, o grămadă de lume, vreme bună! Aşteptăm cu nerăbdare maşinile de concurs", spune pilot. "Vremea a ţinut cu noi! Sunt foarte mulţumit! O etapă bună până la urmă, foarte bună, mulţumesc mult", adaugă Radu Benea, pilot.  

Vezi și

Printre cei care au făcut un show de zile mari în jurul Sălii Palatului s-a numărat și pilotul Mihai Leu, care a stat la volanul unui bolid impresionant de șase sute de cai putere. Mașina pilotată de el poate atinge o sută de kilometri la oră în mai puțin de trei secunde. 

Pe acelaşi subiect

"A fost o etapă frumoasă. A fost destul de greu, dar am trecut totul cu bine! Îmi pare rău că s-a terminat, sincer, fiindcă fiecare manşă pe care o fac, îmi prinde tot mai bine, şi sigur, aş fi scăzut mai mult cu timpii", spune Mihai Leu, pilot. Şi nu a fost singur în lupta pentru titlu, ci alături de soţia şi fiul său, care s-au ocupat de organizarea competiţiei. "Cred că au făcut totul bine. Eu pot doar să-i felicit pe amândoi. M-am ocupat şi eu de anumite lucru, dar într-o măsură mai mică", continuă Mihai Leu, pilot.

Deși vremea a fost de partea lor, traseul a fost plin de provocări, iar la final, doar unul a plecat acasă cu titlul de mare campion al acestei etape. Simone Tempestini a reușit să repete performanța de anul trecut. "A fost foarte tare de data aceasta. Nu ne-a plouat. Am reuşit să ne bucurăm de un traseu uscat. Cu siguranţă, faptul că mă întorc acasă cu încă o victorie de la Bucureşti, mă bucură foarte tare", a declarat Simone Tempestini, pilot.

Peste două săptămâni va avea loc încă o etapă a competiţiei Super Rally, de această dată la malul mării. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Super Rally: spectacol cu sute de cai putere pe Calea Victoriei. Zeci de piloţi s-au întrecut în jurul Sălii Palatului