Antena Meniu Search
x

Forțe de ordine suplimentare și supraveghere aeriană pentru persoanele revenite în țară, cunoscute cu preocupări infracționale

Ministerul Afacerilor Interne suplimentează forțele de menținere a ordinii, începând cu seara de luni. Astfel, după mai multe scandalui în stradă și intervenții la zeci de persoane recalcitrante, vor fi asigurate efective sporite mai multor structuri de forță.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.04.2020, 17:15

- foto Jandarmeria Română / Facebook
  • elicoptere vor supraveghea zonele de risc
  • forțe de ordine suplimentare

De asemenea, se vor aloca resurse suplimentare în zonele unde s-au întors în țară persoane cu preocupări infracționale.

Structurile care vor primi întăriri sunt: SIAS (Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale), Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Gruparea Mobilă de Jandarmi.

"Resursa alocată suplimentar va fi direcționata în zonele cu risc criminogen ridicat, comunități de persoane revenite in țara în ultima perioadă, cunoscute cu preocupări infracționale"

În zona municipiului București și județelor Ilfov, Ialomița, Prahova, Argeș, Teleorman, Giurgiu și Călărași, vor fi 2 aeronave din cadrul IGAV, care vor survola zonele de “interes” și care vor sprijini dispozitivele cu imagini.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Forțe de ordine suplimentare și supraveghere aeriană pentru persoanele revenite în țară, cunoscute cu preocupări infracționale