Antena Meniu Search
x

Surpriza de proporţii de care au avut parte pompierii din Vâlcea chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la o casă din Făureşti

Pompierii din Vâlcea chemaţi, sâmbătă dimineaţa, să stingă un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Făureşti au avut parte de o surpriză de proporţii.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 13:18

Incendiul de la Făureşti ar fi izbucnit de la nişte lumânări
Incendiul de la Făureşti ar fi izbucnit de la nişte lumânări - Profimedia (imagine ilustrativă)
  • Incendiul a izbucnit la o casă din localitatea Făureşti, judeţul Vâlcea.

Primele informaţii de la faţa locului arată că localnicii au solicitat intervenţia pompierilor, după ce incendiul a izbucnit într-una dintre camerele casei respective.

Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Garda de Intervenție Măciuca, dar şi un echipaj al Serviciului de Pompieri Voluntari din Făureşti.

Din păcate, în camera în care a izbucnit incendiul a fost găsită şi o persoană decedată. Însă, nu mică le-a fost mirarea pompierilor când martorii le-au transmis că, de fapt, persoana respectivă decedase cu câteva ore înainte de izbucnirea incendiului.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza lumânărilor aprinse cu ocazia priveghiului organizat pentru persoana decedată, însă ancheta este în continuă desfăşurare, iar autorităţile locale au precizat că ar urma să anunţe cauza abia la finalul acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Surpriza de proporţii de care au avut parte pompierii din Vâlcea chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la o casă din Făureşti