Antena Meniu Search
x

Un tren de călători a luat foc în stația Oradea Vest. Pasagerii au ieşit singuri

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un tren de călători cu două vagoane care circula pe ruta- Arad-Oradea, în judeţul Bihor. Cei aproximativ 20 de pasageri au ieşit singuri din vagoane, fără a exista persoane rănite.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 08:29

Vezi și

Incident grav în această dimineaţă, la intrarea în Oradea. CFR Călători informeazăs-a produs un incendiu la trenul Regio 3331 Arad - Oradea, fiind afectate ambele automotoare. Cei 20 de călători și personalul feroviar sunt în siguranță, trenul fiind complet evacuat, potrivit unui comunicat de presă. Potrivit companiei, cauzele care au generat incendiul vor fi stabilite de comisia de cercetare.

Echipajele de pompieri au localizat şi lichidat incendiul în jurul orei 7.20, iar în prezent acţionează pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului. ”Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a precizat sursa citată. Trenul se află între localităţile Livada de Bihor şi Oradea.

Ce spun autorităţile

”În această dimineaţă, pompierii militari orădeni au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren de călători cu două vagoane, care se deplasa pe ruta Arad-Oradea. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 06.25, la faţa locului fiind mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două autospeciale tip ABROLL, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, în vagoane nu se afla nicio persoană, toţi pasagerii (aproximativ 20), autoevacuându-se în siguranţă, iar flăcările se manifestau violent la nivelul întregului tren”, a transmis, vineri, ISU Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un tren de călători a luat foc în stația Oradea Vest. Pasagerii au ieşit singuri