Antena Meniu Search
x

Surpriza neplăcută avută de o suceveancă, după ce și-a comandat trei rochii pe internet. Soțul femeii a fost cel care a depus plângere

Și-a comadat trei rochii pe internet, dar o femeie din Suceava a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a desfăcut coletul.

de Angela Bertea

la 06.12.2023, 15:56

Surpriza neplăcută avută de o suceveancă, după ce și-a comandat trei rochii pe internet. Soțul femeii a fost cel care a depus plângere - Shutterstock

În locul produselor comandate, moldoveanca a primit doar trei tricouri. Soțul femeii a fost cel care a făcut plângere la poliție. Prejudiciul se ridică la suma de 225 de lei. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Ce spun oamenii legii

La data de 05.12.2023, orele 14:00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un bărbat din mun. Suceava, jud. Suceava, cu privire la faptul că la data de 27.11.2023 a comandat mai multe bunuri de pe un site și a primit altele în loc.

Echipa operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale a stabilit că la data de 27.11.2023, soția reclamantului a comandat de pe site de vânzări trei rochii de damă. În data de 04.12.2023, coletul a fost expediat la domiciliu, fiind primit și achitat. Ulterior, la deschidere, soția reclamantului a constatat că în interior se aflau 3 tricouri în loc de 3 rochii. Așa cum comandase.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 225 de lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, faptă prev. și ped. de art. 244 alin. (1) din Codul Penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Surpriza neplăcută avută de o suceveancă, după ce și-a comandat trei rochii pe internet. Soțul femeii a fost cel care a depus plângere