Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sursa sunetului înfricoşător auzit aseară, de locuitorii din Zalău, un şofer care târâia un cadru metalic pe asfalt

Mai multe postări pe reţelele de socializare, făcute de locuitorii din Zalău, descriau un sunet bizar, care se auzea noaptea în oraş. Multe răspunsuri au stârnit amuzamentul, însă a existat un sâmbure de adevăr.

de Redactia Observator

la 26.05.2018 , 13:20

Sursa sunetului înfricoşător auzit aseară, de locuitorii din Zalău, un şofer care târâia un cadru metalic pe asfalt (Video) Sursa sunetului înfricoşător auzit aseară, de locuitorii din Zalău, un şofer care târâia un cadru metalic pe asfalt (Video)

Mai multe postări pe reţelele de socializare, făcute de locuitorii din Zalău, descriau un sunet bizar, care se auzea noaptea în oraş.

Multe răspunsuri au stârnit amuzamentul, însă a existat un sâmbure de adevăr.

Responsabil pentru sunetul respectiv a fost un şofer, care târâia după el un cadru metalic pe şosea. Acesta a fost filmat de un participant la trafic.

Articolul continuă după reclamă

Chiar daca aceasta intamplare se incadreaza bine la categoria "Cascadorii rasului", cei de la politia rutiera au deschis o ancheta pentru a afla cine este autorul spectacolului. Puteţi ajuta la identificarea autorului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Sursa sunetului înfricoşător auzit aseară, de locuitorii din Zalău, un şofer care târâia un cadru metalic pe asfalt