Antena Meniu Search
x

A murit mama lui Florin Cîțu. Premierul și-a anulat programul pentru ziua de sâmbătă

A murit mama lui Florin Cîțu, Elena Cîțu. Premierul României și-a anulat în ultima clipă programul pentru ziua de sâmbătă, când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021, asa cum era anunțat inițial.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 22:30

A murit mama lui Florin Cîțu
A murit mama lui Florin Cîțu - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Potrivit surselor Observator, mama premierului suferea de o boala incurabilă. Florin Cîțu era la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București, cu un avion militar.

Avionul a decolat din Baia Mare la 19.20, cu direcția București.

Premierul Florin Cîţu a vizitat, vineri, Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş. Aflat la Baia Mare, Florin Cîțu a vorbit despre cum România a depăşit cu succes, în 2020, cea mai mare criză din ultimul secol, iar în prezent poate face faţă oricărui eventual şoc.

"Am încredere în antreprenorii români. Atunci când faci lucrurile corect din partea statului, plăteşti facturi la timp (...), când faci lucrurile corect pentru antreprenorul român şi îl laşi în pace (...), antreprenorul român face treaba. Asta a fost, de fapt, cheia succesului anul trecut, am lăsat antreprenorul român să-şi facă treaba şi vom merge şi mai departe pe aceeaşi formulă", a spus premierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A murit mama lui Florin Cîțu. Premierul și-a anulat programul pentru ziua de sâmbătă