Antena Meniu Search
x

Video SURSE: Cum au scăpat poliţiştii din Gorj un interlop periculos, deşi aveau echipaje parcate în faţa blocului. "Mâine seară eu te tai!"

Caz incredibil în Gorj. Un infractor periculos, recidivist, le-a scăpat printre degete poliţiştilor. Individul, încătuşat după ce a bătut un tânăr şi i-a ameninţat cu moartea pe jandarmi, a fost lăsat liber, sub control judiciar. Două zile mai târziu, primeşte un an si trei luni cu executare într-o speţă mai veche. Doar că el dispăruse deja.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 20:31

Vezi și

Ameninţările sunt făcute într-o dubă de jandarmi din Târgu Jiu. Individul care înjură şi ameninţă cu moartea e un interlop periculos din oraş. Nervos că jandarmii l-au ridicat şi încătuşat după ce a bătut măr un tânăr într-un restaurant, se dezlănţuie. 

Ameninţările pline de tupeu continuă şi în secţia de poliţie

Recidivist, din scandal în scandal, cu nenumărate dosare la activ pentru bătăi, tulburarea liniştii publice, mereu înarmat cu macete şi cuţite, individul de 29 de ani nu e considerat periculos şi e lăsat să plece sub control judiciar. 

Infractor: Pe 4 eu mă duc la puşcărie. Mă crezi că mă duc şi pentru tine?

Pe acelaşi subiect

Nu glumea. 

Diana Speretoiu, reporter Observator: La două zile după ce e lăsat să plece liniştit acasă, magistraţii dau o hotărâre definitivă într-un dosar mai vechi de-al său. E condamnat la un an şi trei luni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și port fără drept de obiecte periculoase.

Cum l-au pierdut pe infractor deşi îl aşteptau la parter

Doar că... ia-l de unde nu e. Culmea, surse Observator spun că două echipaje de poliţie ar fi stat la parterul blocului în aşteptarea deciziei magistraţilor. Degeaba. Bărbatul le-a scăpat printre degete.

Cosmin Andreica, Europol: Atât procurorii, cât şi şefii IPJ cunoşteau că urmează să fie condamnat într-un alt dosar, lucru care îi obliga să ia în considerare acest detaliu şi să stabilească un arest, era evident că va încerca să fugă. 

Palmares în dosare penale

Individul e campion la dosare penale. În 2017, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni pentru tâlhărie. Patru ani mai târziu, face scandal, iar poliţiştii îi confiscă o sabie de jumătate de metru. Tot în 2021, loveşte intenţionat două maşini în trafic. Se urcă pe plafon şi începe să ameninţe oamenii care locuiesc în zonă. 

Bărbatul extrem de periculos este acum dat în urmărire naţională. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » SURSE: Cum au scăpat poliţiştii din Gorj un interlop periculos, deşi aveau echipaje parcate în faţa blocului. "Mâine seară eu te tai!"