Antena Meniu Search
x

Video Surse: Lovitură de teatru în cazul şoferului care a lovit doi copii cu maşina şi a fugit. Familiile victimelor l-ar fi ascuns de poliţie

Cinci zile a durat până când poliţiştii au pus mâna pe şoferul din Bucureşti care a lovit doi copii cu maşina şi a fugit. Imediat după accident, tânărul de 27 de ani şi-a abandonat autoturismul şi s-a făcut nevăzut. Chiar familiile copiilor loviţi l-ar fi ascuns însă de ochii autorităţilor, spun surse Observator.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.04.2022, 19:51

Vezi și

Tânărul de 27 de ani n-a suflat o vorbă în faţa jurnaliştilor. Cinci zile l-au căutat poliţiştii să-l tragă la răspundere pentru accidentul teribil pe care l-a provocat. Potrivit unor surse Observator, tânărul ar fi rudă cu famiile celor pe care i-a lovit cu maşina. Oamenii l-ar fi ascuns în casa lor pentru a-l feri de pedeapsa autorităţilor. 

Necazul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute când, deşi se ştia fără permis, s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina într un grup de pietoni. I-a secerat pe oameni, printre care şi doi copii de un an şi celălalt de patru. Micuţii au ajuns la spital. Fără nicio urmă de vină, şoferul a continuat cursa nebună şi şi-a abondonat maşina. S-a făcut nevăzut. În zadar l-au căutat anchetatorii zi şi noapte. Până azi! 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi adus în faţa procurorului. El trebuie să le spună acum anchetatorilor ce a făcut în cele cinci zile şi de ce a fugit de la locul accidentului. Acesta urmează să ajungă mâine în faţa unui judecător cu propunere de arestare pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Surse: Lovitură de teatru în cazul şoferului care a lovit doi copii cu maşina şi a fugit. Familiile victimelor l-ar fi ascuns de poliţie