Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Surse: Lovitură de teatru în cazul şoferului care a lovit doi copii cu maşina şi a fugit. Familiile victimelor l-ar fi ascuns de poliţie

Cinci zile a durat până când poliţiştii au pus mâna pe şoferul din Bucureşti care a lovit doi copii cu maşina şi a fugit. Imediat după accident, tânărul de 27 de ani şi-a abandonat autoturismul şi s-a făcut nevăzut. Chiar familiile copiilor loviţi l-ar fi ascuns însă de ochii autorităţilor, spun surse Observator.

De Bogdan Dinu la 26.04.2022, 19:51
Vezi și

Tânărul de 27 de ani n-a suflat o vorbă în faţa jurnaliştilor. Cinci zile l-au căutat poliţiştii să-l tragă la răspundere pentru accidentul teribil pe care l-a provocat. Potrivit unor surse Observator, tânărul ar fi rudă cu famiile celor pe care i-a lovit cu maşina. Oamenii l-ar fi ascuns în casa lor pentru a-l feri de pedeapsa autorităţilor. 

Necazul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute când, deşi se ştia fără permis, s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina într un grup de pietoni. I-a secerat pe oameni, printre care şi doi copii de un an şi celălalt de patru. Micuţii au ajuns la spital. Fără nicio urmă de vină, şoferul a continuat cursa nebună şi şi-a abondonat maşina. S-a făcut nevăzut. În zadar l-au căutat anchetatorii zi şi noapte. Până azi! 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi adus în faţa procurorului. El trebuie să le spună acum anchetatorilor ce a făcut în cele cinci zile şi de ce a fugit de la locul accidentului. Acesta urmează să ajungă mâine în faţa unui judecător cu propunere de arestare pentru 30 de zile. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Surse: Lovitură de teatru în cazul şoferului care a lovit doi copii cu maşina şi a fugit. Familiile victimelor l-ar fi ascuns de poliţie