Antena Meniu Search
x

Foto Surse: Primele rezultate ale autopsiei în cazul lui Valeriu, tânărul din Vatra Dornei mort după anestezie. Ce au descoperit legiștii

Au apărut primele rezultate ale autopsiei, pe surse, în cazul lui Valeriu, tânărul de 28 de ani din Vatra Dornei, care a murit suspect imediat după anestezie, când se pregătea pentru o banală operație la cot.

de Monica Palade

la 17.03.2023, 16:38

Potrivit legiștilor, bărbatul ar fi murit în urma unui stop cardio-respiratoar cauzat de un edem pulmonar acut și hipertrofie ventriculară stângă. Rezultatele sunt preliminarii și nu se știe deocamdată dacă există o legătură între anestezie și moartea tânărului, cunoscut ca având un stil de viață sănătos.

O moarte suspectă

În seara zilei de 9 martie, la un meci de fotbal cu prietenii, Valeriu a căzut şi şi-a fracturat cotul. Luni, a fost internat la spitalul din Vatra Dornei. Timp de două zile, a făcut analize preoperatorii şi preanestezice. Toate ar fi ieşit în regulă, susţin medicii. Iar miercuri dimineaţa, tânărul a intrat în sala de operaţii. Imediat după anestezia generală, inima lui s-a oprit.

Poliția suceveană a demarat cercetările în acest caz, dosarul penal pentru "ucidere din culpă" fiind sub supravegherea Parchetului din Vatra Dornei. Conform sursei citate, directorul Spitalului Municipal a fost contactat telefonic, însă a refuzat să răspundă, invocând poziția managerială, iar subordonații au spus că nu pot declara nimic până la afișarea rezultatelor necropsiei, pe 16 martie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Surse: Primele rezultate ale autopsiei în cazul lui Valeriu, tânărul din Vatra Dornei mort după anestezie. Ce au descoperit legiștii