Antena Meniu Search
x

Un suspect de coronavirus din Timișoara a fugit din spital acasă

A fost alertă în Timişoara. Un pacient suspect de Covid-19 a fugit din Spitalul Judeţean. Barbatul era internat pe secţia de Cardiologie de marţi şi a fost testat pentru infecţia cu noul coronavirus.

de Redactia Observator

la 23.04.2020, 12:05

Vezi și
  • Un echipaj SMURD l-a preluat pe pacient.
  • Bărbatul acuza insuficienţă respiratorie.

Pacientul nu a mai aşteptat venirea rezultatelor. Medicii au sesizat poliţia, iar oamenii legii l-au găsit. acasă. Au reuşit apoi să îl aducă înapoi la spital.

Alarma s-a dat, aseară, imediat ce medicii au sesizat că un pacient suspect de coronavirus a dispărut din spital. Au anunţat Poliţia, care s-a mobilizat de urgenţă.

Echipaje de la trupele speciale, jandarmi şi poliţişti au pornit în căutarea bărbatului de 63 de ani. Nu le-a luat prea mult să-l găsească. Fugit din spital, omul s-a dus la el acasă, în localitatea Uliuc.

Fiul bărbatului: A fost la spital şi a venit acasă. Nu ştiu ce s-a întâmplat. El are probleme cu plămânii de când s-a născut.

La domiciliul bărbatului, oamenii legii au avut altă misiune. Aceea de a-l convinge să se întoarcă la spital, deoarece acesta refuza categoric.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe pacient şi l-a transportat înapoi la Spitalul Judeţean. Bărbatul era internat pe secţie de Cardiologie încă de marţi.

Acuza insuficienţă respiratorie şi, conform procedurii, a fost testat pentru infecţia cu noul coronavirus. Nu a mai aşteptat, însă, rezultatul.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar în funcţie de rezultatul testului, vor fi luate şi alte măsuri.

Dacă se va dovedi că bărbatul are coronavirus, va fi internat la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş şi va fi testată pentru Covid-19 şi familia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un suspect de coronavirus din Timișoara a fugit din spital acasă