Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi din Sibiu, suspectaţi de evaziune fiscală estimată la 1,3 milioane de lei au fost reţinuţi

Doi bărbaţi din Sibiu, suspectaţi într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la 1,3 milioane de lei au fost reţinuţi.

Doi bărbaţi din Sibiu, suspectaţi de evaziune fiscală estimată la 1,3 milioane de lei au fost reţinuţi

Doi bărbaţi suspectaţi într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la 1,3 milione de lei au fost reţinuţi, dosarul fiind instrumentat de poliţiştii din Sibiu. Cei doi desfăşurau activităţi în sectorul construcţiilor şi nu au evidenţiat în contabilitate sumele încasate în perioada 2013 - 2015.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au identificat doi bărbaţi din Sibiu şi Braşov bănuiţi de evaziune fiscală.

”În perioada 2013 – 2015, cei doi au desfăşurat activităţi în domeniul construcţiilor fără a evidenţia în contabilitatea fimei administrate veniturile obţinute, în sumă de 1,3 milioane lei”, anunţă poliţiştii din SIbiu. 

Miercuri, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, la data de 12 aprilie a.c., să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Sibiu, suspectaţi de evaziune fiscală estimată la 1,3 milioane de lei au fost reţinuţi