Antena Meniu Search
x

Video Suspiciuni de corupţie la IPJ Satu Mare. Procurorii au efectuat percheziţii

Suspiciuni de corupţie la Poliţia din Satu-Mare! Direcţia Naţională Anticorupţie şi Direcţia Antifraudă au descins în această dimineaţă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie de unde au ridicat mai multe documente. Vizate ar fi nişte achiziţii făcute acolo.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 23.03.2021, 19:55

Vezi și
  • Ancheta ar viza chiar poliţişti din conducerea IPJ Satu Mare.

Ancheta procurorilor duce către mai mulţi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. Potrivit unor surse Observator, ar fi vorba chiar despre ofiţeri cu funcţii de conducere însă, deocamdată, dosarul este in rem.

Au fost percheziţii efectuate ore în şir marţi, la Satu Mare, în mai multe sedii ale IPJ Satu Mare, inclusiv la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv. Procurorii au ridicat mai multe documente şi chiar au sigilat birourile de acolo.

Ancheta de la IPJ Satu Mare, condusă de un procuror de la DNA Oradea

Aceleaşi surse au declarat, pentru Observator, că ar fi infracţiuni comise tocmai în legătură cu Serviciul Logistic. Ar fi vorba despre mai multe presupuse achiziţii efectuate în legătură cu renovarea mai multor sedii ale IPJ Satu Mare.

Anul trecut a fost reabilitat chiar sediul central al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la DNA Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Suspiciuni de corupţie la IPJ Satu Mare. Procurorii au efectuat percheziţii