Antena Meniu Search
x

Sute de curioşi au fost dornici să testeze puterea motoarelor la "Motociclist pentru o zi"

Echipament de protecţie, cască şi bineînţeles motorul. Cele trei elemente necesare pentru a cuceri orice şosea din lume, ar zice cei care nu ştiu ce înseamnă să fii motociclist. La Oradea, pasionaţii de motoare, dar fără experienţă, au avut ocazia să înţeleagă cum se vede asfaltul de pe două roţi.

Vezi și

Echipament de protecţie, cască şi bineînţeles motorul! Sunt cele trei elemente necesare pentru a cuceri orice şosea din lume, ar zice cei care nu ştiu ce înseamnă - de fapt - să fii motociclist. La Oradea, pasionaţii de motoare, dar fără experienţă, au avut ocazia să înţeleagă cum se vede asfaltul de pe două roţi. La evenimentul intitulat "Motociclist pentru o zi" au participat sute de curioşi, dornici să testeze puterea motoarelor, fără teamă că vor fi traşi pe dreapta de poliţişti. 

Sute de orădeni au venit să guste puţin din adrenalina vieţii pe două roţi. Evenimentul "motociclist pentru o zi" a adunat pentru al doilea an la rând pasionaţi de motoare, motociclişti dar şi curioşi. Cei din urmă au avut ocazia să înveţe câteva din tainele motociclismului şi chiar au avut şansa să conducă motoare pe care altfel le admiră doar la alţii.

Să fii motociclist presupune o investiţie considerabilă nu doar în bijuteria cu două roţi ci şi în echipamentele de protecţie. Un echipament complet poate ajunge să coste peste două mii de euro. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motociclete sport, tourer, chopper, adventure tourer, custom si multe alte modele au fost expuse în parcarea unui hipermarket din Oradea. Participanţii la eveniment au avut parte şi de un curs gratuit de prim ajutor, susţinut de reprezentanţii Unităţii Primiri Urgenţe Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Sute de curioşi au fost dornici să testeze puterea motoarelor la "Motociclist pentru o zi"