Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de maşini de drift şi motociclete din toată ţara s-au adunat în Piaţa Constituţiei

Capitala s-a transformat în kilometrul zero al senzaţiilor tari. Sute de maşini de drift şi motociclete din toată ţara s-au adunat în Piaţa Constituţiei şi au dat adevărate spectacole pentru cei prezenţi la salonul auto - moto

de Redactia Observator

la 05.04.2015 , 09:14

Capitala s-a transformat în kilometrul zero al senzaţiilor tari. Sute de maşini de drift şi motociclete din toată ţara s-au adunat în Piaţa Constituţiei şi au dat adevărate spectacole pentru cei prezenţi la salonul auto - moto

Motoarele turate şi drifturile spectaculoase i-au atras pe pasionaţii de adrenalină şi senzaţii tari la cel mai mare salon auto moto din Capitală. Sute de maşini de drift, tunate şi creativ accesorizate au făcut senzaţie şi au stârnit aplauzele vizitatorilor. Sorin Ene, vicecampion naţional la drifting a făcut una dintre cele mai apreciate demonstraţii cu noua sa maşină tunată.

Cel mai tânăr reprezentant al pasionaţilor de motoare puternice are doar 13 ani şi planuri măreţe de viitor. Piloţii au fost la înălţime şi au făcut demonstraţii de burnout şi cascadorii. Motociclişti din toată ţara s-au întrecut în spectacole îndrăzneţe şi au pornit într-o paradă până la Piaţa Alba Iulia.

Vezi și

Vizitatorii pot vota cea mai spectaculoasă maşină şi cea mai îndrăzneaţă motocicletă, dar sunt aşteptaţi şi cu simulatoare şi concerte.

Astăzi este ultima zi a salonului auto - moto din Capitală, iar organizatorii promit să impresioneze cu o elegantă paradă de maşini de epocă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Sute de maşini de drift şi motociclete din toată ţara s-au adunat în Piaţa Constituţiei