Antena Meniu Search
x

Video Sute de persoane evacuate după un incendiu cu degajare mare de fum, la o fabrică de mezeluri de lângă Timişoara

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-o fabrica de mezeluri de lângă Timişoara. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale și trei echipaje SMURD.

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 08:12

Vezi și

Cei 35 de pompieri au intervenit de urgență în clădire întrucât există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3000 mp. S-au format echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și a focarelor.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Iar alţi aproape 170 de angajați au reuşit să iasă singuri din clădire. Intervenţia pompierilor s-a încheiat după aproximativ două ore.

Nu se ştie deocamdată de la ce a pornit incendiul. Au ars mase plastice, material lemnos şi alte tipuri de materiale, iar focarul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Sute de persoane evacuate după un incendiu cu degajare mare de fum, la o fabrică de mezeluri de lângă Timişoara