Antena Meniu Search
x

Tabără militară instalată peste noapte în Botoşani, la graniţa României cu Ucraina. Supraveghere aeriană, realizată cu un radar mobil - FOTO

O tabără militară a fost instalată joi dimineaţa, 17 februarie, în judeţul Botoşani. Mai exact, în comuna Suharău, aflată în imediată apropiere a graniţei cu Ucraina.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 15:31

Potrivit stirisuceava.net, militarii care s-au instalat în această zonă au tranzitat miercuri seară municipiul Suceava. Convoiul s-a îndreptat spre judeţul Botoşani, iar tabăra a fost instalată la marginea unei păduri. În zonă a fost instalat inclusiv un radar mobil pentru a supraveghea spaţiul aerian.

stirisuceava.net

Cu doar câteva ore înainte, miercuri seară, un elicopter Sikorsky UH-60M Black Hawk şi o dronă RQ-4A Global Hawk au survolat judeţul Suceava, tot în apropiere de graniţa cu Ucraina. Elicopterul chiar a aterizat lânga Vama Siret, patru militari americani au coborât şi au inspectat zona de pe teren, iar după câteva minute atât elicopterul BlackHawk cât şi drona au pornit spre baza Mihail Kogălniceanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tabără militară instalată peste noapte în Botoşani, la graniţa României cu Ucraina. Supraveghere aeriană, realizată cu un radar mobil - FOTO