Antena Meniu Search
x

Arhiepiscopia Târgoviștei a dăruit 145 de tablete performante, cu internet pe un an, unor elevi din județul Dâmbovița

Arhiepiscopia Târgoviștei anunță că a făcut cadou 145 de tablete performante unor elevi din județul Dâmbovița, care nu au posibilități, dar care au rezultate excelente la învățătură.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 23:21

- Arhiepiscopia Târgoviștei

Tabletele au abonament gratuit la internet pe o perioadă de un an și au fost oferite în special elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, care au rezultate excepționale la învățătură și provin din familii cu situație defavorizată. Astfel, elevii vor putea să participe la cursurile online.

"Pentru a susține educația on-line în perioada pandemiei, joi, 14 mai 2020, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a dăruit 145 de tablete performante unor elevi din județul Dâmbovița. Acestea au fost achiziționate cu ajutorul preoților de la parohii și al mânăstirilor din Eparhia noastră. Elevii au fost recomandați de directorii de școli prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și de preoții de la parohii, în colaborare cu profesorii de Religie", se arată în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Arhiepiscopia Târgoviștei a dăruit 145 de tablete performante, cu internet pe un an, unor elevi din județul Dâmbovița