Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Iubire fără margini la Focşani. Un tânăr a smuls lănţişorul de la gâtul unei copile ca să i-l dea cadou iubitei sale

Un adolescent de 16 ani, din Odobeşti, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Adolescentul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

de Redactia Observator

la 05.06.2018 , 10:55

Iubire fără margini la Focşani. Un tânăr a smuls lănţişorul de la gâtul unei copile ca să i-l dea cadou iubitei sale Iubire fără margini la Focşani. Un tânăr a smuls lănţişorul de la gâtul unei copile ca să i-l dea cadou iubitei sale

Un adolescent de 16 ani, din Odobeşti, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. 

Adolescentul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

În rechizitoriul procurorilor se arată că inculpatul i-a smuls unei fete lănţişorul de la gât, cauzând un prejudiciu de 900 lei.

Articolul continuă după reclamă

Din anchetă a rezultat că tânărul a venit la Focşani însoţit de nişte amici, pentru a se întâlni cu iubita într-un parc. În timp ce se deplasau către locul stabilit, adolescentul şi amicii lui s-au intersectat cu persoana vătămată care avea la gât un lăntişor şi două pandative. Inculpatul s-a apropiat de victimă şi i-a smuls acesteia lanţul de la gât, după care a fugit.

Adolescentul a fost expertizat şi s-a stabilit că a avut discernământ la momentul comiterii faptei. De altfel, la audieri el a şi recunoscut ce a făcut şi a spus că nu avea bani să-i cumpere un cadou iubitei sale, informează presa locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Iubire fără margini la Focşani. Un tânăr a smuls lănţişorul de la gâtul unei copile ca să i-l dea cadou iubitei sale