Antena Meniu Search
x

După ce a jucat la păcănele, un tânăr gorjean a furat aparatul, l-a dus pe câmp și a luat toți banii din el

Un tânăr din Dănești, județul Gorj, s-a ales cu dosar penal după ce a furat un aparat de păcănele dintr-un magazin din localitate. Individul a dus mașinuța electronică pe un camp, l-a spart și a furat din el toți banii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.09.2020, 12:21

  • Individul a sustras din aparat aproape 2.000 de lei.
  • El a fost prins de polițiști, care au recuperat și banii, și aparatul de păcănele.

Grozăvia s-a întâmplat luni, după ce tânărul și-a încercat norocul la păcănele.

Din motive încă necunoscute, individul a furat aparatul din magazin și l-a dus cu mașina pe un câmp, deși nu deține permis de conducere. Acolo, a început să îi spargă cutia în care erau depozitați banii și a reușit să fure puțin peste 1.900 de lei.

A fost prins în scurt timp de polițiști, care au recuperat și banii, și aparatul de păcănele.

"La data de 7 septembrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, din comuna Dănești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu punctul de  lucru în comuna Dănești, despre faptul că un bărbat a sustras din interiorul magazinului un aparat electronic video multigame.

Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dănești, s-a deplasat cu un autoturism la magazin, de unde ar fi sustras aparatul electronic și a mers pe un câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor, sustrăgând din acesta suma de 1.910 lei, abandonând autoturismul și aparatul electronic pe câmp.

În urma verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că bărbatul a condus  autoturismul pe DC Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, totodată având numărul provizoriu  expirat din data de 15 iulie a.c.

Aparatul electronic a fost predat administratorului societății comerciale, iar suma de 1.910 lei a fost ridicată de la bărbat până la definitivarea cercetărilor", anunță IPJ Gorj.

Pentru fapta lui, tânărul gorjean s-a ales cu dosar penal furt, distrugere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fără să aibă permis de conducere.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator în Gorj, Diana Speretoiu - 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » După ce a jucat la păcănele, un tânăr gorjean a furat aparatul, l-a dus pe câmp și a luat toți banii din el