Antena Meniu Search
x

Tânărul care a provocat un accident în Botoșani, băgând cinci persoane în spital, a fost reținut

Aproape de comă alcoolică, un tânăr din Botoşani a băgat cinci oameni în spital. Cu o viteză de peste 100 de kilometri pe oră, a provocat un carambol pe care l-a şi transmis live pe Facebook. Apoi, a făcut scandal cu Poliţia. Doar mascaţii au putut să-l ducă la spital, dar şi de acolo a fugit. Astăzi, tânărul teribilist a fost reţinut. 

de Redactia Observator

la 02.06.2020, 21:29

Vezi și
  • Tânărul ar fi condus cu peste 100 de kilometri pe oră în momentul producerii accidentului.
  • Tânărul este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.

Tupeul a luat locul remuşcărilor. Abia ieşit din maşină, după ce a provocat un carambol în care cinci oameni au fost răniţi, şoferul recurge la ameninţări. 

Tânărul de 28 de ani devine agresiv în momentul în care poliţiştii vor să-l testeze pentru consumul de alcool: "Tu cu ce drept îmi spui mie să suflu? Nu suflu!".

Poliţiştii au informaţii clare că tânărul, vizibil sub influenţa alcoolului, a provocat accidentul în timp ce gonea cu peste 100 de kilometri pe oră. O cursă nebună pe care chiar el a transmis-o, în direct, pe Facebook. 

Cu o oră înainte de miezul nopţii, pe un bulevard din Botoşani, tânărul a lovit în plin o maşină oprită la o trecere de pietoni. În impact, autotorismul s-a răsturnat şi a fost proiectat într-o altă maşină care venea din sens opus şi care, la rândul ei, a intrat într-un vehicul parcat. 

Doi oameni au rămas încarceraţi. Celelalte trei victime au fost găsite rănite pe şosea. 

În grija medicilor a ajuns şi şoferul care a provocat accidentul. Doar cu ajutorul mascaţilor, poliţiştii au reuşit să-l ducă la spital pentru prelevarea de probe biologice. 

În miez de noapte, însă, tânărul a fugit de la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

Jandarmii l-au găsit la câţiva kilometri distanţă şi l-au dus din nou la spital. 

Din cauza comportamentului agresiv, şoferul a ajuns la Psihiatrie, iar azi-dimineaţă, la secţia de poliţie. 

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: Din verificările efectuate în bazele noastre de date, tânărul nu figurează cu permis de conducere. 

Tânărul de 28 de ani avea permis de conducere eliberat în Italia. 

În urma probelor recoltate azi-noapte, anchetatorii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,75 g/l în sânge. Pentru scandalul cu Poliţia, şoferul a fost amendat cu 7.700 de lei. 

Tânărul este acum cercetat şi pentru vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânărul care a provocat un accident în Botoșani, băgând cinci persoane în spital, a fost reținut