Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr atacat de căpușe imaginare, filmat în traficul bucureștean trăgând de haine panicat, pe linia de tramvai (Video)

Oamenii s-au crucit urmărind un tânăr care gesticula panicat prin București, umblând haotic și trăgând de hainele cu care era îmbrăcat.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 12:05

Tânăr atacat de căpușe imaginare, filmat în traficul bucureștean trăgând de haine panicat, pe linia de tramvai (Video)

Oamenii s-au crucit urmărind un tânăr care gesticula panicat, umblând haotic și trăgând de hainele cu care era îmbrăcat.

O femeie și-a luat inima în dinți și a mers la el, întrebându-l dacă a luat cumva droguri și încercând să-l ducă pe trotuar pe tânăr. Întrebându-l ce s-a întâmplat, tânărul care părea cumva într-o transă a spus că este atacat de căpușe.

Femeia a încercat din nou să-l determine să plece de pe lina de tramvai, însă tânărul era efectiv îngrozit de atacul căpușelor imaginare și era evident că nu raționa, trâgând fără încetare de haine, în speranța lui de a scăpa de blestematele insecte.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tânăr atacat de căpușe imaginare, filmat în traficul bucureștean trăgând de haine panicat, pe linia de tramvai (Video)