Antena Meniu Search
x

Tânăr bătut, dat cu capul de asfalt și lăsat inconștient pe stradă de un taximetrist, în București

Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie, dat cu capul de asfalt și lăsat inconștient pe stradă de un taximetrist, pe o stradă din București.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.01.2020, 01:15

Vezi și

Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie, dat cu capul de asfalt și lăsat inconștient pe stradă de un taximetrist, pe o stradă din București.

Actualizare ora 00.15. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că victima taximetristului este, în realitate, un tânăr în vârstă de 23 de ani. Acesta a refuzat să depună plângere împotriva taximetristului.

Episodul extrem de violent a fost filmat cu telefonul mobil de un martor, iar apoi imaginile au fost postate pe Facebook.

Pe acestea se poate observa cum taximetristul îl ține pe tânăr de gât și îl înjură, în timp ce o femeie, care se află în apropiere, se poate auzi cum strigă la taximetrist să îl lase în pace.

Pe acelaşi subiect

Urmează mai multe lovituri de pumn pe care taximetristul i le aplică tânărului, iar apoi îl trântește de asfalt, moment în care acesta se lovește cu capul și rămâne inconștient.

Femeia care a asistat la scenele violente, dar care, cel mai probabil, este altă persoană decât cea care a filmat cu telefonul mobil, a strigat către taximetrist că i-a luat numărul și că va suna la Poliție.

Ulterior, taximetristul s-a urcat în mașina sa, un autoturism marca Chevrolet, și a plecat.

Polițștii din București au anunțat că fac verificări în cazul clipului video care a fost postat pe Facebook.

Potrivit unor surse, totul s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2019, respectiv în urmă cu patru zile, iar victima, un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns la spitalul 'Sf. Ioan' din București și este în afara oricărui pericol.

Mai mult, tânărul lovit a refuzat să depună plângere împotriva taximetristului, astfel că acesta nu este căutat de Poliție.

CORECTIE: Acest articol a fost actualizat pentru a corecta informațiile despre victimă și pentru a veni cu detalii noi despre starea sa de sanatate. Informațiile inițiale indicau că victima e o femeie, ulterior, surse din anchetă ne-au confirmat că este vorba despre un tânăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr bătut, dat cu capul de asfalt și lăsat inconștient pe stradă de un taximetrist, în București