Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr din Braşov dus la spital, muşcat groaznic de câinele pe care încerca să-l salveze din flăcări

Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost mușcat de câinele pe care îl salva dintr-un adăpost de animale din Brașov, cuprins de flăcări. Vecinul proprietarului a vrut să-i salveze câinele din foc, însă animalul l-a mușcat groaznic. Bărbatul a fost transportat la spital.

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 15:30

Tânăr din Braşov dus la spital, muşcat groaznic de câinele pe care încerca să-l saveze din flăcări Tânăr din Braşov dus la spital, muşcat groaznic de câinele pe care încerca să-l saveze din flăcări

Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost mușcat de câinele pe care îl salva dintr-un adăpost de animale din Brașov, cuprins de flăcări.

Vecinul proprietarului a vrut să-i salveze câinele din foc, însă animalul l-a mușcat groaznic. Bărbatul a fost transportat la spital, iar patrupedul a murit în adăpostul în flăcări.

”În jurul orei 05.30 am fost anuntați de izbucnirea unui incendiu la o casă și o șură, în localitatea Rotbav. S-a intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars acoperișul casei și șura pe o suprafață de aproximativ 250 metri pătrați. Un bărbat în vârstă de 26 de ani, în încercarea de a salva un câine, a fost mușcat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital de un echipaj SMURD. Au fost salvate trei animale”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Articolul continuă după reclamă

Intervenția pompierilor a durat aproximativ două ore. Primele verificări arată că incendiul a pornit de la coșul de fum al centralei, care nu a fost protejat corespunzător.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânăr din Braşov dus la spital, muşcat groaznic de câinele pe care încerca să-l salveze din flăcări