Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis de tren în Gara Roman, imediat după ce a coborît din altă garnitură

Un tânăr de 20 de ani a murit călcat de tren în Gara din Roman, miercuri seară. Băiatul tocmai coborîse în stație dintr-o altă garnitură.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 06.11.2019, 21:15

Trenul care l-a călcat pe tânărul de 20 de ani în Gara Roman
Un tânăr a murit călcat de tren în Gara din Roman, după ce coborîse din altă garnitură - Facebook/Roman TV

Un tânăr de 20 de ani a murit călcat de tren în Gara din Roman, miercuri seară. Băiatul tocmai coborîse în stație dintr-o altă garnitură.

Pompierii din orașul Roman au fost alertați de producerea tragediei în jurul orei 19.15. Salvatorii spun că tânărul de 20 de ani tocmai coborîse dintr-un tren în gara orașului. Conform Roman TV, băiatul e din localitatea Săbăoani, județul Neamț.

Băiatul s-a angajat în traversarea liniei ferate, dar tocmai atunci a venit un alt tren care l-a lovit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a produs tragedia

Potrivit ziarului inroman.ro, tânărul urcase din localitatea Săbăoani în trenul regio care leagă Pașcani de Roman. A coborît în gară la linia 2, împreună cu doi prieteni. Martorii spun că tinerii au sărit gardul despărțitor pentru a traversa calea ferată, deși la linia 1 se apropia un tren interregio. Cei doi prieteni au reușit să ajungă pe peron, însă tânărul de 20 de ani a fost spulberat de garnitură.

Ziarul inroman.ro mai spune că mecanicul a susținut că ar fi avertizat sonor de mai multe ori și nu a putut evita impactul.

A fost nevoie inclusiv de intervenția unei echipe de la Descarcerare Grea pentru a recupera trupul tânărului de sub roțile trenului. El a fost preluat ulterior de o ambulanță SMURD, însă echipajul s-a văzut nevoit să constate decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr ucis de tren în Gara Roman, imediat după ce a coborît din altă garnitură