Antena Meniu Search
x

Tânăr, cercetat penal după ce a rănit un câine cu o armă cu aer comprimat. Avea un întreg arsenal acasă

Un tânăr dintr-o comună din Alba este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi rănirea sau schingiuirea animalelor după ce fi folosit o armă cu aer comprimat şi ar fi rănit un câine care aparţine unui consătean, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 14:53

Avea un întreg arsenal acasă
Tânăr, cercetat penal după ce a rănit un câine cu o armă cu aer comprimat - IPJ Alba

Sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au efectuat vineri 3 percheziţii domiciliare, în vederea obţinerii de probe în cadrul unui dosar penal care vizează fapte de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă, fără drept şi rănirea sau schingiuirea animalelor, care ar fi fost săvârşite de un tânăr de 20 de ani, din Crăciunelu de Jos.

Bărbatul este bănuit că a folosit arma şi ar fi rănit un câine

"Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite două arme cu aer comprimat, precum şi 1.380 de proiectile, de calibrul 4,5 mm, deţinute ilegal. Bărbatul este bănuit că, la data de 13 octombrie 2022, ar fi folosit o astfel de armă şi ar fi rănit un câine care aparţine unui cetăţean din comuna Crăciunelu de Jos", se menţionează în comunicat.

Armele şi muniţia au fost indisponibilizate, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care bărbatul a intrat în posesia lor, precum şi pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate în activitatea infracţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr, cercetat penal după ce a rănit un câine cu o armă cu aer comprimat. Avea un întreg arsenal acasă