Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr cercetat penal după ce şi-a pus câinele de luptă să omoare un maidanez pe stradă

Un tânăr din localitatea Pucioasa, judeţul Dâmboviţa este cercetat penal după ce şi-a asmuţit câinele de rasă asupra unui maidanez pe care l-a omorât. Totul s-a întâmplat pe stradă, sub privirile îngrozite ale mai multor trecători.

de Redactia Observator

la 26.06.2018 , 15:45

Tânăr cercetat penal după ce şi-a pus câinele de luptă să omoare un maidanez pe stradă Tânăr cercetat penal după ce şi-a pus câinele de luptă să omoare un maidanez pe stradă - Pixabay

Un tânăr din localitatea Pucioasa, judeţul Dâmboviţa este cercetat penal după ce şi-a asmuţit câinele de rasă asupra unui maidanez pe care l-a omorât.

Totul s-a întâmplat pe stradă, sub privirile îngrozite ale mai multor trecători.

"În seara zilei de 25 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi că un bărbat ar fi omorât un câine. În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr, din Pucioasa, şi-ar fi îndemnat câinele din rasa Amstaff să atace un maidanez, fapt ce a condus la uciderea celui din urmă", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Articolul continuă după reclamă

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, tânărul fiind pasibil de amendă sau de închisoare între 3 luni şi 1 an.

Poliţiştii au mai precizat că la finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competentă, notează Agerpres.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânăr cercetat penal după ce şi-a pus câinele de luptă să omoare un maidanez pe stradă