Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a bătut joc fără milă de băieţelul de 9 ani al verişoarei lui

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a bătut joc fără milă de băieţelul de 9 ani al verişoarei lui. Copilul a fost abuzat în repetate rânduri şi până la urmă cel care a făcut-o a fost arestat.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 13:29

Băieţel de 9 ani abuzat
Un tânăr din Dâmboviţa şi-a bătut joc fără milă de băieţelul de 9 ani al verişoarei lui - Profimedia

Un tânăr din Dâmboviţa şi-a bătut joc fără milă de băieţelul de 9 ani al verişoarei lui. Copilul a fost abuzat în repetate rânduri şi până la urmă cel care a făcut-o a fost arestat.

Un bărbat de 34 de ani din comuna dâmboviţeană Dragomireşti a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a violat un minor de 9 ani, informează, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Agresorul şi victima sunt rude, copilul fiind băieţelul unei verişoare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor în vârstă de 9 ani a fost victima unui viol. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul bănuit, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Dragomireşti.

În sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 4 mai, dar şi în cursul lunii aprilie, prin constrângere, ar fi determinat minorul să întreţină acte sexuale cu el.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub coordonarea şi supravegherea procurorului de caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Dâmboviţa şi-a bătut joc fără milă de băieţelul de 9 ani al verişoarei lui